Walk In Trust

Walk In Trust

Walk In Trust werd opgericht met als doel om mensen terug te brengen naar hun geheelde staat. Om zich te laten herinneren wie ze zijn en waarom we hier zijn. Op ons stukje land in zijn alle faciliteiten aanwezig om je terug in contact te brengen met jouw diepste kern. De natuur staat heel centraal bij Walk In Trust, alsmede de 4 elementen nl. aarde, water, vuur en lucht.

We kijken naar de mens als één geheel, lichaam en geest. We luisteren graag naar jouw noden en wensen. ​

Walk In Trust werkt samen met anderen mensen die jarenlange ervaring hebben in hun vakgebied en we scholen ons steeds verder, zodanig dat we een brede waaier kunnen aanbieden van verschillende disciplines.

Je kan bij Walk In Trust terecht voor zowel ontspanning, yoga, dans, muziek, coachings, healings, mentale training, vuurlopen, workshops, trainingen,…. of gewoon eventjes tot rust komen. ​

Ieder mens, ook jij, wordt geboren met een medicijn, een zaad, een talent. Het is jouw geboorterecht om dit naar buiten te laten komen en het te laten bloeien. Het mooiste dat je daarna kan overkomen is om het verder te kunnen delen met anderen. We kunnen als mens alles hebben in ons leven wat ons hartje begeerd, als je niets of niemand hebt om het mee te delen, stelt het niets voor.

Zowel in Hemiksem (Antwerpen) als in Hechtel-Eksel (Limburg) worden workshops, cursussen en jaartrainingen gegeven.

Neem vrijblijvend contact met ons, we helpen je graag verder.