chumpi stones sjamanisme chumpi stenen

Chumpi stenen

Chumpi stenen

Chumpi stenen (soms genoemd Apu Stones) zijn genezende stenen uit de Peruaanse Andes. Deze stenen worden geruikt voor het schoonmaken van de energiecentra, het beschermende werk en het grondwerk.

“Chumpi” is een Quechua woord dat “riem” betekent. Dit verwijst naar de stenen die gebruikt worden om het ‘The Bands of Power’ ceremonie te beheren. Beter gekend als de banden van de kracht bij de rituelen van de Munay-Ki. De Bands of Power zijn beschermende ringen of gebieden van energie die een persoon omringen. Ze zijn elk gekoppeld aan een energiecentrum en handelen om het energieveld van een persoon te verzegelen en schadelijke energieën af te sluiten die normaal gesproken hun weg door onze natuurlijke energetische verdediging zullen vinden.

Het woord “Apu” is het Quechua woord voor “berg” en verwijst naar de stenen link naar de Heilige Bergen. Elke steen is verbonden met een heilige berg en draagt ​​de energie van die berg mee. Wanneer de Chumpi Stones op een persoon worden geplaatst, kunnen we ook de energie van de bergen wakker maken, waardoor een persoon zich in hun eigen kracht kan verankeren. Ze kunnen dan in zichzelf zitten “zoals een berg zit” … stevig, sterk en zelfgemachtigd.

Bergen zijn de reuzen van de aarde, ze zitten met hun wortels diep in de grond en hun kruin wijst naar de kosmos. Wees als de berg en kom in je kracht.

De Chumpi Stones worden ook bewerkt om de energiecentra van een persoon te openen, te ontruimen en te bemachtigen. Net zoals ons fysieke lichaam verschillende organen heeft die verschillende levensfuncties onderhoudt, heeft ons energieke lichaam energiecentra (soms chakra’s genoemd) die ook verschillende levensfuncties handhaven – maar op een energiek niveau. Soms worden deze energiecentra geblokkeerd, gesloten of verzwakt. De Chumpi’s kunnen ook verdichte energie opentrekken om hun stroom terug te laten vloeien.

Ik heb verschillende chumpi stenen in voorraad, oa apu, meteoriet, amethist, kristallen, ….. vraag er gerust naar. 

Tijdens de workshop ga je leren werken met de chumpi’s en ontvang je tevens de inwijding van de banden van kracht op authentieke wijze. Bijdrage voor de workshop is 125 euro, schrijf tijdig want de plaatsen zijn beperkt.