reiki -reiki opleiding - violette vuur - yod - neveninitiaties

Neveninitiaties

Neveninitiaties binnen Tera Mai

Er zijn 4 neveninitiaties binnen Tera Mai Reiki & Seichem

reiki-reiki opleiding- reiki behandeling-neveninitiatiesYod :

Yod legt de verbinding tussen de ziele- en wezenster. Yod helpt je om weer in contact te komen met de “Rainbow Bridge”, het herstellen van het contact tussen het Hart, Derde Oog, Zielester (ziele-vonk) en Ziel (Alice Bailey). Kortom Yod is de verbinding met je diepere “IK”. Het is ook wel de Engelenverbinding.

Het is een zeer mooie initiatie die uit het oude Egypte stamt.

Kathleen schrijft over Yod het volgende :

“Door deze verbinding kom je beter in contact met de universele gedachtengang. Yod helpt in het helingsproces, door je beter inzicht te geven waar de problemen liggen. Yod verbindt je tevens op de “Universele Waarheid”. Hiermee wordt bedoeld, dat je de werkelijke waarheid/eerlijkheid van een ander beter zult herkennen. Maar ook zal je je eigen waarheid moeilijker kunnen verhullen”.

Dit laatste heb ik zelf mogen ervaren : dat het moeilijker werd om mijn eigen “IK” nog verborgen te houden. De Yod inwijding heeft bij mij een grote zuivering op gang gebracht, hetgeen ik toen niet zo prettig vond maar waarvoor ik nu dankbaar ben.

Yod helpt om je te verbinden met je spirituele hart.

Zijn weten wordt bezield.

Zijn hart ademt de komische liefde in.

Violette vuur :

Violette vuur is de 7de straal uit de kosmos. Ze wordt Violet Fire of Violette vuur genoemd. De beheerder van deze straal is Saint-Germain.

Het Violette vuur heeft als eigenschap dat het karma, emotionele trauma’s, kan transmuteren, waardoor het lijden wordt opgeheven door het reiningen met het Violette vuur. Men richt het Violette vuur vanuit het hart op het lijden. Zonder hartenergie is er geen transmutatie, omdat je zonder hartenergie de ware aard van de vlam, de transmutatie door middel van genade, niet kunt aanvaarden. Verbind je op de ware liefde van God alvorens te transmuteren. Zo zal je het ware zijn in je hart vinden.

Het Violette vuur heeft een hoge trilling. De kwaliteit van deze straal is het verheffen van een lagere trilling naar een hogere kwaliteit. Deze kwaliteit wordt transmutatie genoemd.

Als je bent ingewijd kun je je direct wenden tot deze energie om : chakra’s te reinigen met het Violette vuur of het vuur te richten op energiebanen.

Melchizedek :

Melchizedek opent je hart naar liefde. Liefde is er steeds maar wij laten ze niet altijd toe. Door deze initiatie wordt je ook opgenomen in de “De Witte Broederschap” van liefde. Tot deze Broederschap behoren alle Opgevaren Meesters zoals Boeddha, Jezus, Melchizedek,…..

Melchizedek is de Hoge Priester van deze kosmische energie. Een energie waarin liefde en mededogen de kern is.

Je kunt je afstemmen op deze Melchizedek voor jezelf of voor anderen, je stemt jezelf af op een zuivere en liefdevolle Bron.

Liefde is de grootste kracht op aarde.

Shakti-pac :

Shakti-pac is de verbinding met de Zon. Het geeft je een dosis extra energie. Het is een energieoverdracht naar de ruggengraat van de ontvanger.

Omdat het zenuwstelsel bovennatuurlijke energie draagt, is de ruggengraat een geschikt overdrachtspunt.

Bij de inwijding krijgt iedereen energie, doch echter niet dezelfde hoeveelheid. Hoeveel energie iemand krijgt beslist de Geest, niet de initiator.

De neveninitiaties worden gegeven als geschenk wanneer mensen opgeleid worden tot Reiki & Seichem 3A.