medicijnwiel - sjamaan - sjamanisme - krachtdieren - soul retrieval

Medicijnwiel

Alle info over het medicijnwiel

Medicijnwiel – Incapad : onze liefdevolle planeet heeft haar sjamanen nu meer dan ooit nodig !

Medicijnwiel : Slang 13 mei & 14 mei 2023, Jaguar 16 sep & 17 sep 2023, Kolibrie 9 dec & 10 dec 2023, Condor 2 maart & 3 maart 2024 (open voor inschrijvingen)

Deze training gaat door te Hechtel-Eksel (Limburg) bij Walk In Trust.
www.walkintrust.be

Mail of bel om in te schrijven.

Van rups naar vlinder

sjamanisme-sjamanisme opleiding-medicijnwiel-krachtdierenHet medicijnwiel is een krachtige training dewelke deze zijn doel zeker niet mist. Heling is dikwijls tijdelijk, transformatie is blijvend. Wanneer de rups een vlinder geworden is, kan de vlinder geen rups meer worden.

De voorspellingen van de inca-sjamanen luidt nu dat de nieuwe hoeders van de aarde uit het westen zullen komen :
who is you and I !

Het medicijnwiel is de basis voor een helende reis de we maken dewelke in deze stroming begint bij het zuiden en eindigt in het oosten. We doorkruisen het medicijnwiel als een spiraal zonder begin en einde, echter als een uitbreiding van de steeds toenemende niveaus van bewustzijn en vreugde.

Door het medicijnwiel genezen we niet alleen onze eigen wonden, trauma’s, beperkende overtuigingen, angsten en persoonlijke mythologie, maar genezen we de fundamentele onderliggende mythen van onze cultuur en de aard van onze relaties met de aarde en al onze relaties. Alles wat jij transformeert, geef je niet meer door aan de volgende generatie.

Het medicijnwiel start met het zuiden, het pad van de slang :

Dit is het begin van je medicijnbundel, je mesa. Op het einde zal je mesa 13 stenen bevatten.

Hier gaan we onze huid afschudden in één keer zoals een slang haar huid afwerpt. We veranderen onze perceptie van het verleden en werken op een diep energetisch niveau aan onze heling. We gaan de zware energie omzetten naar verfijning waardoor we niet langer meer beïnvloed worden door onze imprints uit het verleden. Er worden vuren gemaakt en je ontvangt 4 inwijdingen op authentieke wijze uit de Andes.

Het pad van het westen, de jaguar :

We laten het oude los en omarmen het nieuwe. We gaan niet langer vanuit angst leven en wissen de emotionele imprints van onze voorouders los. Wanneer je de oude wonden van je voorouders heelt, geef je deze zelf niet meer door aan de volgende generatie. We eren onze voorouders op sjamanistische wijze en omarmen bewust het stervensritueel. Je leert om in schoonheid over de aarde te lopen.

Het pad van het noorden, de kolibrie :

We stappen buiten de lineaire tijd en we gaan in kaart brengen hoe we een nieuwe lotsbestemming kunnen aangaan. Soul retrieval is de weg naar vrijheid van het verleden, we laten onze leraren los en worden zelf meester over ons leven. We herinneren ons de oude heilige wijsheid en herstellen het contact met de natuur en het vuur. Je wordt je eigen vuurmeester.

Het pad van het oosten, de condor :

Je ontdekt dat de wereld is zoals jij die waarneemt, en dat alles wat je waarneemt een projectie is van een interne kaart in jouw energieveld. De condor laat je de wereld achter de materie zien en we gaan op zoek naar onze eigen schaduwkanten. Je droomt jouw wereld in wording, het is de weg van de visionair die kijkt naar mogelijkheden en kansen. Je leert hoe je zelf een krachtplek kan neerzetten met je mesa. Je stapt volledig mee in de rol van co-creator door alles wat je geleerd hebt op een praktische manier in de wereld te brengen. Zoals de Inca’s zouden zeggen : je laat koren groeien !

Het medicijnwiel wordt gegeven in 4 weekenden gedurende een jaar. Iedere keer worden er vuren gemaakt en ontvang je rites op authentieke wijze, zoals ze gegeven worden in de Andes.

Je mesa zal groeien en krachtiger worden naarmate je er meer mee werkt. Je kan je mesa gebruiken voor jezelf of voor anderen. De mesa wordt gebruikt om helings te doen of bij rituelen, blessings,….

Zaterdagavond is het moment waarop mesadragers hun mesa openleggen om onderling te binden te maken. Je bent nooit alleen op het pad van de mesa, ergens is er altijd wel iemand die ook met zijn mesa aan het werken is.

We starten op zaterdagmorgen 10 uur en eindigen zondagavond rond 19 uur. Er is altijd de mogelijkheid om vrijblijvend te overnachten, eten en drinken worden voorzien.

Bijdrage 225 euro per weekend, deze gaat door te Hechtel-Eksel.

Benodigdheden : 3 stenen (iedere keer) en een doek om je stenen in te bewaren.