Walk In Trust

Walk In Trust

Walk In Trust heeft haar vestiging in Hechtel-Eksel (Limburg) doch kan je nog steeds terecht in Antwerpen (Hemiksem) voor healings, reiki en het maken van sjamanendrums.

Je kan bij Walk In Trust terecht voor Sjamanisme, Reiki, Stilteweekenden, Drums maken, Drumcirkels, Trance dance, Meditatie, Zweethutten, Healings, Workshops, Jaartrainingen, Alfa training, Vuurlopen, ….. De meeste activiteiten gaan door te Hechtel-Eksel.  

Walk In Trust is mijn liefde, mijn hart en ziel liggen op die plek. Toen ik de plek kocht was het één grote wildernis met een verkommerde chalet, geen nutsvoorzieningen, niets. 10.000 vierkante meter met een grote vijver, meer niet. Doch ik voelde direct, dit is een bijzondere plek, dit wordt het !

Er is har(t)d gewerkt en er staat een prachtige Mongoolse yurt waar ik healings, workshops, trainingen geef. Er is stromend water en elektriciteit ondertussen. Een plezier om het dagelijks te zien groeien tot een mooie plek.

Er is iets bijzonders op het landje, een bijzondere energie die je tot rust brengt, mocht ik al van veel mensen horen. 

Ik leer van iedereen, ook van jou. Ik kijk er dan ook naar uit je te mogen verwelkomen en luister graag naar het verhaal van jouw leven.

Aarzel niet om info te vragen of neem een kijkje bij agenda.