sjamaan-sjamanisme opleiding-krachtdieren

Sjamanisme

Wat is sjamanisme ?

Sjamanisme is ontstaan wanneer de mens is ontstaan.

Sjamanisme : Het is de hoogste tijd dat de mens zijn eigen wetten en regels loslaat en gaat luisteren naar de wetten van de natuur. (Jamie Sams)

sjamanisme-sjamanisme opleiding-sjamanisme healingSjamanen, hoeders van de Aarde, staan met één voet in deze wereld en de andere voet in de onzichtbare wereld. Ze verbinden beide werelden door het openen van hun hart en leven in harmonie met de natuur. Zij weten dat alles bestaat uit energie en zijn meesters van de levende energie.

Ze maken reizen in de onzichtbare wereld waarbij ze gebruik maken van ratel, drum, zang om in trance te geraken. Samen met hun begeleiders, krachtdieren, gidsen betreden ze de andere wereld om zware energie om te zetten naar verfijning. Blessings, soulretrieval, illuminaties, inwijdingen, rituelen brengen transformatie op zielsniveau voor de ontvanger.

Ze leven volgens de wetten van de natuur die in synchroniciteit zijn met de Aarde en hebben hun waarneming verfijnd, waardoor ze weten dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is.

Ze laten zich niet beïnvloeden door hun verleden, angst, dood of geweld maar eisen hun lichtnatuur op waarbij zij zich laten leiden door de Liefde als Kracht. Leven in Ayni, harmonie met mens en dier.

Wanneer je besluit het pad van het hart te bewandelen zal je merken dat je niet alleen bent. Je zal je eigen voetsporen gaan volgen en dan ben je in staat het Mysterie dat in je woont te leven. Je neemt verantwoordelijkheid voor je daden en woorden, omdat je beseft dat alles waar je aandacht aan geeft groeit.

De sjamaan droomt de wereld in wording en bewandelt in schoonheid zijn pad.

Don Manuel Quispee : “Ieder mens heeft een toekomst, maar er zijn weinig mensen die een bestemming hebben. Voor een bestemming dien je jezelf beschikbaar te maken. Wanneer je jezelf niet beschikbaar maakt dan waai je mee met de winden die over de wereld waaien”.

Wisdomkeepers Paqo Andino