reiki-chakra-hypnose-regressie-voetreflexologie

Getuigenissen

Getuigenissen

Getuigenissen uit het hart. Lees hier de reacties van de cursisten.

Ellen Schoeters-reiki-reiki opleiding-sjamaan-hypnose

Ellen Schoeters, vlaamse actrice (Los Angeles) : enkele jaren geleden kwam een mooie sjamaan op mijn pad. Pascale is een healer die heel intuïtief met de mensen omgaat die op haar pad komen. Ze heeft de wijsheid van een sjamaan en is verbonden met de helende krachten die het Universum voor ons ter beschikking heeft. Als je graag door de poort wandelt om je leven naar een ander meer spiritueel en zelf helend niveau wenst te tillen, kan zij je begeleiden op deze mooie reis.

 

 

 

 

 

 

Pieter Onsia, ingenieur (Mechelen) : nogal onwennig kwam ik de eerste keer bij je toe. Nooit was ik van “dichtbij”, met name zelf aanwezig, op een cursus.  Het sprak me wel aan om eens mee te doen, in de ervaring te gaan… Enkele maanden later heb ik vastgesteld dat Pascale een heel sterke gave heeft om het potentieel in mensen te laten ontkiemen. Een wereld ging voor me open en het werd boeiender en boeiender. Het werd een ontdekkingstocht van intuïtieve ontwikkeling en Reiki inwijdingen. De verwondering over m’n eigen mogelijkheden werd groter. Naarmate je evolueert en bewuster wordt van jezelf komt er onvermijdelijk een schijnbare terugval, je komt de eerste hindernissen binnenin jezelf tegen, weerstanden, werkpunten die opgelost moeten worden vooraleer je verder kan. Een verdiepende beweging. Op heel deze persoonlijke weg is Pascale beschikbaar met raad en daad wanneer het nodig is.
Dank je wel Pascale.

 

reiki-sjamaan-hypnose-krachtdierMarieke Vos, werkzaam als doula (Koersel): soms heb je iemand nodig die je talenten ziet en benoemd, voordat je ze bij jezelf naar boven kan halen. Het gevoel dat er iemand in je gelooft, doet je weer terug in jezelf geloven, zodat je er weer helemaal voor kan gaan om er alles aan te doen om te groeien tot jouw volle potentieel. Dat is wat Pascale deed voor me, dank je hiervoor Pascale.”

 

 

 

 

 

 

reiki-sjamaan-hypnose-sjamanismeAnn Apers, horeca (Boom) : “in 2009 ben ik cursus gaan volgen bij Pascale. Ik voelde direct haar vuur en passie. Ze heeft een aanstekelijk enthousiasme. Pascale heeft me doen inzien dat ik alles kan bereiken als ik geloof in mezelf. Zoek geen uitvluchten, creëer, onderneem actie en neem je verantwoordelijkheid, heeft ze me aangereikt als belangrijke sleutels om mijn leven te veranderen. Thx Pascale

 

 

 

 

Linda Meert, zelfstandige (Denderleeuw) : Pascale is een pure zuivere bron van informatie die ze op een manier brengt waar je je heel goed bij voelt. Spontaan en liefdevol brengt ze deze kennis over. Ze weet heel goed over wat ze praat. Het sjamanisme zit in haar, volledig ! Een echte aanrader als je hier meer over wilt weten.

Geert Verlinden, interieur (Berlaar) : “ik ben Reiki gaan volgen bij Pascale maar stond zeer sceptisch tov Reiki. Echter na één sessie merkte ik direct een verandering, ik had een innerlijke rust over mij die ik allang niet meer gevoeld had. Sindsdien heb ik samen met Pascale zeer sterk aan mijn valkuilen gewerkt. Vooral het doemdenken heb ik fel kunnen verbeteren, hetgeen mijn leven toch wel gemakkelijker en aangenamer maakt”. 

Anoniem vrouw, bediende (Antwerpen) : “ik kampte jaren met een drankprobleem. Bij Pascale vond ik een luisterend oor, maar vooral het veilig gevoel dat ze me geeft is voor mij goud waard. Stap voor stap, heb ik mijn problemen aangepakt en is de behoefte aan alcohol fel verminderd”.  

Maria Schoenmackers, gepensioneerd (Hemiksem) : “voor mij is Pascale een klankbord geworden bij wie ik mezelf kan zijn. Geen barrières, alles mag, niets moet. Tinkerbel bestaat niet, we moeten onze problemen zelf oplossen, echter Pascale heeft voor mij een zeer grote rol gespeeld om me te laten inzien dat het ook nog anders kan. Pascale is een zeer integer persoon met het hart op de juiste plaats”.

Anoniem man, zelfstandige (Duffel) : “in mijn tienerjaren heb ik een zwaar trauma opgelopen waarover ik me schaamde. Ik heb mijn toevlucht gezocht in alcohol, dit heeft me mijn relatie gekost. Het trauma is er nog steeds, echter ik blijf er aan werken. Het schaamtegevoel heb ik reeds een plaatsje kunnen geven. Er is nog een lange weg te gaan, maar ben hoopvol”.