munay-ki - peru - sjamaan - sjamanisme - machu picchu

Munay-Ki

Wat is Munay-Ki ?

Munay-Ki : open jezelf om de wijsheid van de Earhtkeepers te ontvangen en er zal zich een nieuw leven ontvouwen voor je.

De workshop gaat door bij Walk In Trust te Hechtel-Eksel.

De profetieën van het oude Amerika spreken over deze tijd als een periode van grote ommekeer, van een grote transformatie. We bevinden ons momenteel in een periode waarin we een groot verschil in de wereld kunnen maken. Ze voorspellen een nieuwe mens op de planeet – een persoon van wijsheid en kracht die vrij leeft van angst en in zijn eeuwige natuur blijft.

De Munay-Ki is een reeks van 9 initaities waarbij de poorten worden opengezet naar wijsheid en kracht. De rites upgraden als het ware je lichtveld, je DNA wordt geherinformeerd door als het ware een nieuwe software te downloaden. De rites worden als zaadjes in je aura geplant, jij laat ze groeien door er energie, vuur, liefde en aandacht aan te geven. Munay betekent : ik hou van jou. Met als achterliggende betekenis : wees diegene die je bent. Leeft niet langer vanuit angst of leef niet het leven dat anderen willen dat jij leeft.

De rites van de Munay-Ki zijn gemeenschappelijk voor alle sjamanistische tradities, ook al zijn ze uitgedrukt in verschillende vormen en stijlen in verschillende culturen. Ze zijn afkomstig van de grote initiaties van de Himalaya, dewelde door de eerste medicijnmannen en vrouwen naar Amerika werden gebracht. De Earthkeepers van het Oude.

De rites zijn energieke transmissies die de wonden uit je verleden zullen helen, de genetische en karmische programma’s of overtuigingen die je hebt geërfd van je voorouders. De rites gaan je DNA herprogrammeren zodat je anders heelt, anders leeft en anders sterft.

Rites van de Munay-Ki

munay-ki-sjamaan-munay ki ervaringenDe inwijdingen die je ontvangt : de heler, banden van kracht, de inwijding van harmonie, de ziener. Dit zijn de basisinwijdingen, deze leggen de basis van transformatie waardoor je je verleden achterlaat en je een nieuwe wending aan je leven geeft.

Daarna komen de lineage inwijdingen : hoeder van de dag, hoeder van de wijsheid en hoeder van de aarde. De lineage inwijdingen verbinden je met de frequentie van de Engelen, Aartsengelen en de verschillende afstammingslijnen van de sjamanistische Inca-helers.

De 2 laatste zijn de 2 nieuwste inwijdingen : hoeder van de sterren en de inwijding van creatie.

De inwijdingen van de Munay-Ki versterken het zintuig dat het meest ontwikkelt is bij jou. Als je met de zaadjes aan de slag gaat en je laat ze kiemen tot grote wassen koren, zal je worden aangeraakt en gezegend door Engelen.

Open jezelf om de wijsheid van de Earthkeepers te ontvangen en alles zal geschonken worden aan je.

De Heler (Harpuy karpay) :

inwijding van de genezer om jezelf en anderen te helen. Deze inwijding verbindt je met een afstamming van Hoeders van de Aarde uit het verleden. Lichtwezens die je komen bijstaan in je persoonlijke genezing, terwijl je slaapt of mediteert, om de wonden van ons verleden en van onze voorouders te helen.

De Ziener (Kawak karpay) :

inwijding van de ziener. Deze inwijding verbindt lichtvezels uit je visuele hersenschors in het achterhoofd met het derde oog en je hartchakra. Zij helpt om het verleden af te werpen en neemt alles waar, ook dingen die we daarvoor niet wilden zien. Zij helpt ons leren kijken in de onzichtbare wereld.

De Banden van Kracht (Chumpi karpay) :

deze inwijding bestaat uit veiligheidsgordels die in uw LEF (lightning energy field) geïnstalleerd worden. Het zijn 5 banden van kracht die alle negatieve energie die op je afkomt transformeert tot voeding voor je energielichaam. Deze banden zijn opgebouwd uit 5 energetische banden die aarde (zwarte band), water (rode band), vuur (gele band), lucht of wind (zilvere band) en zuiver licht (witte band) vertegenwoordigen. Zij doen dienst als filters die negatieve energie afbreekt tot één van de 5 elementen zodat deze energie je voedt ipv ziek maakt.

Harmonie (Ayni karpay) :

bij deze inwijding ontvangt u 7 arcetypes in uw chakra’s. In de 1ste chakra ontvangt u het archetype van de slang, jaguar in de 2de, kolibrie in 3de en arend in de 4de. Daarna gaat de frequentie van 3 aartsengelen uw bovenste 3 chakra’s binnen.

Deze archetypes worden in je chakra’s binnengebracht als zaden en je laat deze zaden ontspruiten door middel van vuurmeditaties. Al de psychische troep die in je chakra’s opgestapeld is wordt verbrand, zodat je chakra’s kunnen schitteren in hun oorspronkelijk licht en je omringd wordt door een regenbooglichaam.

3 LINEAGE INWJDINGEN

Door deze inwijdingen wordt je afgestemd op de frequentie van de tijden van Engelen en Aartsengelen en de verschillende afstammingslijnen van sjamanistische inca-helers.

Hoeder van de Dag (Pampamesayok) : hier gebeurt de heling van het vrouwelijke in je en leg je de verbinding met de aarde. De hoeders van de dag waren de vroedvrouwen die bij dood en geboorte aanwezig waren. Deze inwijding helpt je om je angsten los te laten en vrede te cultiveren.

Hoeder van de Wijsheid (Altomesayok) : heling van het mannelijke in je en leg je de verbinding met de oude wijsheid. Bergen zoals de Sinaïberg, Fuji en Olympus zijn oorden van kracht, waarvan men zegt dat ze oeroude wijsheid bevatten. Hier ontmoette de mens het Goddelijke. De afstamming van Hoeders van de Wijsheid zijn medicijnmannen- en vrouwen uit het verleden, die de dood overwonnen hebben en uit de tijd zijn gestapt. Deze inwijding helpt je uit de tijd te stappen en oneindigheid te ervaren.

Hoeder van de Aarde (Kuraq Akuyek) : deze inwijding verbindt je met de aartsengelen, die de hoeders zijn van ons melkwegstelsel. De hoeders van de aarde, die de hoeders zijn van alle leven op aarde, staan onder de rechtstreekse hoede van deze aartsengelen. Zij kunnen wanneer nodig hun krachten gebruiken om in eender welke situatie genezing en evenwicht brengen. Deze inwijding helpt u bij het aanleren van deze methodes van de ziener en bij het dromen van de wereld in wording.

NIEUWE INWIJDINGEN

Hoeder van de Sterren (Mosoq Karay) : de verbinding met het scheppende universum. Door deze zal je verouderingsproces vertragen en krijg je weerstand tegen ziektes waarvoor je eerst vatbaar was. Je geneest ook anders. Deze inwijding verankert je op een veilige manier aan de tijd na de grote verandering die zich zal voordoen in of rond het jaar 2012. Je lichaam ontwikkelt zich naar homo luminous.

Hoeder van de geestelijke wezens of Creators rite (Taytanchis) : deze rite bereidt ons voor op de tijd die komt, en die alle andere rites kracht bijzet. Deze rite staat voor het Mannelijke.

Kijk bij agenda voor data.