mosoq karpay -walk in trust

Mosoq Karpay

Mosoq Karpay

De Mosoq Karpay is een blossoming van de Hatun Karpay.

Als je alle 3 inwijdingen van de Hatun Karpay ontvangen hebt kan je jaarlijks de Mosoq Karpay ontvangen indien je wenst.

In Peru is het de gewoonte om in augustus wanneer het regenseizoen begint, de gewoonte om de Mosoq Karpay te hernieuwen. Op deze manier maak je de Apu’s (bergen) en Pachamama (Aarde) weer wakker.

Het is een zeer mooie blossoming dewelke zeker haar doel niet mist. Je verbindt de 3 krachtplekken met elkaar in je fysieke lichaam.

Iets willen, het verlangen naar iets gebeurt in je hart. Het begint bij de liefde, de Munay, om iets te veranderen in je leven. Dan komt het inzicht, de wijsheid, de yachay, dewelke je inzichten, antwoorden of visie geeft van hoe je de verandering kan maken. Als laatste heb je de manifestatie, de l’llankay, om daadkracht op te wekken om je verandering in de wereld neer te zetten.

Normaal gezien ontvang je de Hatun Karpay maar één keer in je leven.

Het ontvangen van de Mosoq Karpay is steeds op afspraak. De bijdrage voor de Mosoq Karpay is 150 euro.

Enkel mensen die een pampamesayok hebben, kunnen de Hatun Karpay en Mosoq Karpay geven. Indien je beschikt over een pampamesayok, kan je ook bij me terecht voor het aanleren van de inwijdingen. Vraag naar de mogelijkheden.