Vuurloop

Vuurloop

Een vuurloop leert ons een diepgaande les over de kracht van de geest en het effect dat onze gedachten en overtuigingen hebben op onze ervaring van de realiteit. Het laat ons zien hoe groot het menselijke potentieel is. En vooral, het helpt ons om de energie van angst te overstijgen.

Gedurende duizenden jaren hebben culturen over de hele wereld het oude ritueel van vuurlopen beoefend. Voor degenen onder jullie die sterk verbonden zijn met vuur, voor diegenen onder jullie die bang zijn voor vuur en geïntrigeerd zijn met hun vermogen om te transformeren, is een vuurloop een aanrader.

Laat je angsten los, je persoonlijke obstakels, je beperkingen en alles wat je niet meer dient. Laat je nieuwsgierigheid het overnemen, ontmoet het vuur en vier jouw triomf.

Wanneer je naar de stem van je ziel luistert en actie onderneemt, worden alle dingen mogelijk. Het vuur zal je begeleiden naar het potentieel dat in jou leeft.

Vuur geeft maar neemt ook, vuur twijfelt nooit ! Vuur laat je krachtige beslissingen nemen waar je dan ook volledig achter staat.

Al eeuwenlang hebben de mensen zich in het midden van het vuur verzameld. In onze cultuur heeft het helende element van vuur een stuk zijn betekenis verloren. Vuurlopen brengt ons terug samen in de cirkel van verbondenheid, ondersteuning naar elkaar vanuit een collectief gevoel. Samen kunnen we zoveel meer.

Als je over het vuur loopt zonder jezelf te verbranden, openen zich veel andere mogelijkheden. Fysieke en emotionele belemmeringen kunnen wegvallen. Wanneer je je overtuigingen onderzoekt die ongewenste patronen creëren, kan je deze overtuigingen vervangen en je leven veranderen. Als je de kunst uitoefent om je eigen realiteit te creëren, groei je als mens.

Klaar om te verkennen wat op je wacht buiten je comfortzone ? De vuurloop is voor iedereen die interesse heeft toegankelijk. Zowel als deelnemer of als waarnemer ben je welkom. Iedereen wordt ontvangen met respect en warmte.

De vuurloop gaat door op zaterdag 2 november 2019 om 14 uur te Hechtel-Eksel bij Walk In Trust. Bijdrage 40 euro. Iedereen welkom, stuur een mailtje naar reiki_pascale@hotmail.com