nusta karpay - chumpi stones - sjamaan - sjamanisme

Nusta Karpay

Wat is Nusta Karpay ?

De energie van de nusta karpay is lang begraven geweest in de buik van moeder aarde. De sjamaan haalt de meest pure energie van moeder aarde naar boven om ons te verbinden met de vrouwelijke energie in onszelf, zowel voor de man als vrouw.

De vrouwelijke energie is nu zeer belangrijk voor ons. Peru is aan haar opmars bezig, van over heel de wereld zakken mensen af naar Peru (vrouwelijke principe), Machu Picchu, het Titicacameer dat momenteel het connectiepunt is met Tibet (mannelijke principe). Via Pachamama, de Sacred Valley, de Andes en het Titicacameer, wordt de verbinding met het Moederland Lemuria hersteld. In 2003 is de focus van Tibet verschoven naar Peru. Drunvalo Melchizedek heeft hieraan nog meegewerkt.

nusta karpay-krachtdieren-sjamaanDe nusta karpay zijn energetische transmissies die ons helpen om volledig in balans te zijn met onszelf en de levende energie rondom ons. De nusta’s worden geplant in onze chakra’s, dewelke organen zijn van het lichtgevende lichaam dat al onze geschiedenis, ons licht en schaduw bevat.

Je ontvangt 7 rites die overeenkomen met je chakra’s, hierdoor worden ze geheeld of geëerd. De nusta’s zijn zoet en zacht, doch zeer krachtig !

Mama Ocllo : verbinding met het Titicacameer – Element van de Aarde. Deze nusta opent je wortelchakra en je ontvangt de zaden van Kanchay (verlichting) in iedere chakra. Je dient 7 stenen mee te brengen.

Dona Mujia : verbinding met het water. Deze rite verbindt je met de zeemeermin. Het doel van deze rite is het verzachten van je ego en het oplossen van negatieve aspecten. We gebruiken rozen en water voor deze inwijding.

Mama Simona : verbinding met de oudste vrouwelijke berg in Peru. U wordt verbonden met het oude vrouwelijke geslacht, een verbinding met je roots, het is als thuiskomen bij jezelf. Het is niet enkel de verbinding met de aarde maar tevens een diepere binding met jezelf. Je krijgt een lineage steen van de sjamaan.

Dona Theresa : verbinding met een hartvormige berg in de buurt van Ausangate. Deze nusta opent je hart, zodat je meer zonder oordeel kan gaan waarnemen en het leven bekijkt vanuit je hart. Het opent je hart naar je meest diepe gevoelens. We maken hier een despacho dewelke aan het vuur wordt gegeven voor een snelle transformatie.

Maria Sakapana : verbinding met de Godin van de wind. Maria Sakapana is verbonden met de wind, dewelke je uitnodigt om jouw waarheid te spreken. We gebruiken hiervoor veren om de zware energie van je keel te verwijderen.

Huana Huaman Tiklla : verbinding met de tempel van de visie. Deze nusta nodigt je uit tot visionair werk waarbij je gebruik maakt van een heilig object. Opening van je derde oog om je innerlijke visie af te stemmen op het Universum. Voor één ieder zal het heilig object iets anders zijn.

Tomasa Huaman Tiklla : verbinding met Huana Huaman Tiklla, het zijn zusters. Deze nusta nodigt je uit tot transformatie, tot vrijheid en opent je kruinchakra. Het is tevens de integratie van al de nusta’s. We gebruiken hier 3 kaarsen dewelke je daarna meeneemt naar huis om verder af te werken.

Hoe worden chumpi stenen gemaakt ?

chumpi stones-chumpi stenen-sjamaan-sjamanisme opleidingLeer werken met de chumpi stenen

Ik heb regelmatig chumpi stenen in voorraad, zowel de witte als de zwarte. De witte zijn verbonden met de bergen en de zwarte met de kosmos. Vraag naar prijzen : reiki_pascale@hotmail.com of 0495/42.73.40

Wens je te leren werken met de chumpi stenen, dat kan. Je krijgt een hand-out mee (Engels) en een kaartenset. Wanneer je geen set chumpi stenen hebt, kan je werken met de energie van de kaarten. Bijdrage 60 euro.

 

 

chumpi stones meteorite-sjamaan-sjamanisme opleiding-krachtdieren