spirit of the drum

Spirit of the drum

Spirit of the drum

To feel your heart beat is to connect with the Divine and the spirit of the drum.

Deze training gaat door bij Walk In Trust te Hechtel-Eksel, Sint-Lambertusstraat !

Eén van de weinige fundamentele dingen die we over ons Universum weten, is dat alles erin trilt, dat alles met elkaar verbonden is. Alles is constant in beweging en heeft zijn eigen uniek ritme. 

Bijdrage voor het weekend lunch inbegrepen : 225 euro.
Datum : zaterdag 29 april & zondag 30 april 2023.  Zaterdag begint om 10 uur tot zondag 16 uur.

We worden constant gewiegd in een wereld van ritme. Wanneer gigantische meteorieten met voldoende kracht op de planeet botsen, vibreert de aarde als een trommel en sjamanen over heel de wereld weten dat de trommel, de drum het favoriete instrument van de Grote Geest is. Dit is waarom we allemaal een hartslag krijgen. 

De drum is het oudste instrument ter wereld en dateert al van duizenden jaren geleden. De drum wordt gebruikt in helingswerk, rituelen en ceremonies, deviaties, om te dansen, om het leven te vieren. Of om in trance te gaan en vrijuit te kunnen bewegen tussen de werelden en doorheen dimensies. 

Het doel van deze training is om je te verbinden met de Geest achter en in de drum. Het is een intensieve training waarbij we helingswerk doen, devinnaties, soulretrieval, ons volledig verbinden met de drum. Je hoeft geen ervaring te hebben met de drum of in het bezit te zijn van een drum. De training is zowel open voor begeinner als mensen die reeds therapeutisch werk doen.

We laten ons leiden door het ritme van de drum en het ritme dat bij jou hoort. Je zal merken dat je na verloop van tijd in een trance gaat waarbij je merkt dat je eindeloos zou kunnen drummen zonder moe te worden.

Je wordt één met de drum, het ritme en de hartslag van de drum, gedragen door onze voorouders en de Moeder.

Als de Geest van de drum je roept en de hartslag van de drum voelt, roep ik je op om erbij te zijn.

Schrijf je eenvoudig in : reiki_pascale@hotmail.com of telefonisch : 0495/42.73.40