alberto villoldo - sjamaan - sjamanisme - the four winds

Illuminatie

Illuminatie ?

illuminatie-sjamaan-chakra-chakra healing

Illuminatie betekent zoveel als verlichting.

De illuminatie is een zeer krachtige sjamanistische techniek waarbij zware energie (woocha) wordt verteert naar meer verfijning (migwich). Deze methode komt van de oude Inca’s uit de Andes.

Alles bestaat uit licht. Volgens de Inca traditie voelen imprints van trauma’s in ons energetisch lichtlichaam aan als dikke stromende opgeslagen energie in of rond een chakra. Het voelt aan als zware energie. Tijdens de illuminatie wordt de zwaar emotioneel beladen energie van de imprint, verder vloeibaar gemaakt tot een heel fijne bijna etherische substantie.

Hierdoor zal die zware energie gaan golven en loslaten. Je lichaam kan gaan schokken, trillen of bibberen, je kunt lijfelijk voelen dat er iets in beweging wordt gebracht. Als dit gebeurt zal de imprint worden uitgewist door de gefocuste aandacht en de adem van de sjamaan.

Er wordt heel sterk gewerkt op de chakra’s en in het auraveld. Eén sessie kan soms al voldoende zijn om tot een maximum resultaat te komen, zoals de slang die in één keer haar huid van zich afschudt. Anderen hebben meerdere sessies nodig en is het zoals het pellen van ui, laag per laag.

Daarna zal jij door je eigen adem, deze getransformeerde energie uit je lichaam laten verdwijnen via je uitademing. Als de imprints verdwenen zijn uit je lichtlichaam en chakrasysteem, zal je niet langer beïnvloed worden door trauma’s uit je verleden of dat van je voorouders. Je zal meer leven in het NU.

Een illuminatie is steeds op afspraak en duurt meestal een uur. Dit kan langer of korter zijn, doch het gemiddelde is een uur. Een illuminatie kan zowel in Hemiksem als Hechtel-Eksel.

Mijn eigen ervaring met de illuminatie : “Ik voelde mijn lichaam amper nog, alles leek uit licht te bestaan, ook de stenen op mijn lichaam voelde ik niet meer. Tijdens de healing kreeg ik een helder inzicht in mijn gekozen thema en de antwoorden waarnaar ik op zoek was. Bij de afsluiting van de healing leek het alsof een lichtbel binnen in mijn lichaam openging, deze energie deinde zich uit over heel mijn lichaam. Dit was een ervaring die ik éénmalig meemaakte en nooit meer zal vergeten.” Maart 2009

Bijdrage 50 euro. Je dient één steen mee te brengen. Maak vandaag nog een afspraak, antwoord verzekerd binnen de 24 uur of neem telefonisch contact : 0495/42.73.40