sjamaan - sjamanisme - q'ero - blossoming - nusta karpay

Blossoming

Nusta Karpay blossoming

Blossoming is het verder laten bloeien van de zaadjes van de Nusta Karpay.

Na het ontvangen van de Nusta Karpay is het mogelijk om een blossoming te ontvangen van de Nusta Karpay.

nusta karpay blossoming-sjamaan-krachtdierenDeze reeks is een afsluiter van de Nusta Karpay om de zaadjes nog verder te laten integreren. Na het ontvangen van de blossoming heb je een huiswerk van 8 weken. Iedere week werk je met één Nusta, waardoor je gedurende één week bidt tot deze Nusta met bijbehorende kaars. Iedere dag brandt je een kaars die bij deze Nusta behoort en richt je je tot de Nusta van die week.

Na 7 weken rondt je af met het branden van een witte kaars waarbij je je richt tot Pacha Kamaq, Great Spirit. De fauna, flora, de 4 elementen, de 4 windrichtingen en alle Nusta’s. Je opent jezelf tot het ontvangen van de energie en informatie en vraagt daarbij hulp tot het ontvangen van antwoorden op je levensvragen.

Voor iedere Nusta zoek je een bijpassende steen en als laatste een steen voor Pacha Kamaq. Zodat je na 8 weken, 8 stenen in je nusta kit hebt. Met deze nusta kit kan je verder werken voor jezelf of wanneer je de rites wenst door te geven aan anderen. Daarom is de integratie periode wel nodig om alles te laten indalen.

Zowel de Nusta Karpay als de blossoming mag doorgegeven worden aan anderen mits een integratie periode van telkens ongeveer een 6-tal maanden. In deze periode is het niet onwaarschijnlijk dat issues waarmee je te kampen hebt zich aandienen.

Het zijn zeer mooie inwijdingen waarbij zowel de zichtbare als onzichtbare wereld elkaar ontmoeten.

Het ontvangen van de blossoming bedraagt 90 euro. Wens je deze te ontvangen, stuur me dan een mailtje of kijk op de pagina van agenda voor een datum.