reiki - reiki behandeling - reiki antwerpen - wat is reiki

Reiki Behandeling

Wat kan een Reiki behandeling voor je doen ?

Een Reiki behandeling duurt één uur terwijl je ontspannen op een massagetafel ligt.

De wil om te genezen vormt de helft van de gezondheid !

Als behandelaar stel ik geen diagnose want ik ben hiertoe niet bevoegd. Dit kan alleen door een arts gebeuren. Reiki vervangt niet de klassieke geneeskunde maar werkt complementair.

Reiki zal je helpen om terug evenwicht in je leven te brengen. Een evenwicht dat je misschien kwijt bent door angst, verdriet, stress, trauma’s, de routine van het leven,… noem maar op. Een Reiki behandeling brengt je lichaam en geest weer in balans. Geeft rust, heelt, kan je inzicht geven in bepaalde problemen, verruimt je bewustzijn…. Reiki helpt zowel op lichamelijk, geestelijk of emotioneel vlak. Daar waar het het meest nodig is op dat moment zal Reiki naar toe stromen. Een Reiki behandeling kan ook verlichting brengen in je spirituele ontwikkeling.

reiki behandeling-wat is reiki-reiki opleiding-reiki symbolenDe energie stroomt naar de plekken waar nodig, denk hierbij maar aan water. Water zal altijd naar het laagste punt eerst stromen om dit op te vullen. Zo werkt Reiki ook, de plekken die aandacht en heling nodig hebben daar zal Reiki naar toe stromen.

Als behandelaar stel ik mij open als kanaal om de energie te mogen ontvangen en te laten stromen vanuit mijn handen naar jou toe. Door de Reiki behandeling komt er extra energie waardoor het lichaam zich zelf begint te helen. Ons lichaam heeft een zelfgenezingsmechanisme, denk maar aan een schaafwond die vanzelf geneest zonder onze tussenkomst. Ons lichaam doet het werk en Reiki ondersteunt dit proces mee.

Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel, je hoeft je niet te ontkleden. Ieder ervaart een Reiki behandeling op een andere manier. Sommige mensen voelen onmiddelijk de werking van Reiki, anderen voelen het pas weken later.

De wil om te genezen, vormt de helft van de gezondheid.

Een sessie is steeds op afspraak. Maak vandaag nog je afspraak, antwoord verzekerd binnen de 24 uur. Je kan me ook telefonisch bereiken : 0495/42.73.40