kristal mesa

Kristal mesa

Kristal mesa

Ik heb de kristal mesa gemaakt en ontvangen vanuit de eerste lijn van de Q’eros zelf.

Zaterdag 28 december om 10 uur 2019 eindtijd rond 16 uur. Dit kan uitlopen, hangt af van het aantal deelnemers.

Benodigdheden : een stevig doek om je kristallen in te bewaren en 7 kristallen.  Bijdrage voor de workshop is 125 euro.
Opgelet gaat door bij Walk In Trust te Hechtel-Eksel !

De Inca priesters werkten met de kristal mesa om duidelijkheid te brengen. De Inca priesters reisden naar de kristallen tunnels om zich te verbinden met de verschillende sterrenstelsels. Kristallen zijn verbonden met sterren, galaxies en vuurelementen.

De kristal mesa is verbonden met het zuiderkruis, Llut, Cruz in Quechua.  Vroeger was deze ster zichtbaar op het noordelijk halfrond, tot door de draaiing van de aarde rond haar as, het zuiderkruis enkel nog maar zichtbaar was onder de evenaar. 

Voor je kan werken met de kristallen, dien je de inwijding te ontvangen.  Wanneer mensen niet meer gegrond zijn of balans nodig hebben, werk je met de kristal mesa.

De mesa zal je tevens verbinden met je sterrenvoorouders. De vibraties die met deze sterren verbonden zijn, zijn zacht voor je lichaam om je terug innerlijke rust te brengen. Ze werken door tot in je biomagnetisch veld en herstellen het evenwicht tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Je derde oog kan zich verder ontwikkelen om je inzichten te geven. 

De mesa van vb het medicijnwiel is om te werken met mensen die zware energie bijhebben of een soul retrieval nodig hebben.

Kristallen hebben bepaalde eigenschappen om negatieve energie om te buigen naar positieve energie. Het werkt als ondersteuning om zowel energie als gedachten te versterken.  Het kan gedachten transformeren in geluid door middel van vibratie. Het vergemakkelijkt ook je spreken en ontvangen van informatie.

Tijdens de workshop ga jezelf aanvoelen welke kristal met welke ster verbonden en tevens chakra verbonden is. Het voeden, wakker maken van de kristallen gebeurt met bloemen en witte wijn. 

Er is een integratieperiode van 3 maanden, na 1 jaar kan je zelf de inwijding van de kristal mesa doorgeven aan anderen.